You Should Know Ticaret Sicil Gazetesi Çekçe Tercüme Göstergeleri

Wiki Article

-Olağan toplantı ilanlarında; finansal tabloların, konsolide mali tabloların, patronaj oturmuş almanak faaliyet raporunun, denetleme raporunun ve idare kurulunun kâr dağıtım önerisinin şirket merkez ve şube adresleri belirtilmek suretiyle anılan adreslerde hak sahiplerinin incelemesine amade bulundurulduğu,

Apostil, Almanca yeminli bir belgenin gerçekliğinin tasdik edilerek değişik bir Lahey ülkede legal olarak kullanılmasını sağlayıcı bir belge icazet sistemidir. Apostil’in kuralları 1961 yılında Lahey Konvansiyonuyla sabitleme edilmiştir.

Almanya'nın dış temsilcilikleri gerektiğinde büyütme doküman dileme etme hakkını saklı tutarlar.

Bu muafiyetin uygulanabilmesi dâhilin lütfen belgelerin tasdikli fotokopilerinin henüz müracaat esnasında ibraz edilmesi gerektiğine değgin Almanya´daki üniveristeden bir belgeyi beraberinizde bulundurunuz.

Limited şirket veraseten pay aktarılma kararlarında sermayenin kısmen veya tamamen ödendiğinin bildirme edilmesi mecburi bileğildir; ancak kararda belirtilmesi yerinde sermayenin ödendiğinin ve öz varlık ortamında sermayenin korunduğunun tespit edilmiş olduğu SMMM/YMM raporunun ve faaliyet belgesinin ibrazı gerekmektedir

(4) Özel tıbbi ammaçlı gıdanın ruhsata başlıca ambalaj bilgilerinin yahut özelliklerinin değemekmesine sefer açan sorunlemler karınin yeniden satış izni kırmızıınmasına icap yoktur. Fakat üretim yerinin mekân dışından ülkemize evet da ülkemizden diyar dışına transferi, ambalaj boyutu değmedarımaişetikliği, ruhsatname periyot çalışmalemleri sonrasında veya 21 inci maddenin beşinci fıkrası doğrultusunda müsaadeının fenerda olma durumu kaldırılan ürünler bâtınin piyasaya sunulmadan önce; ikinci fıkrada tamlanan belgeler sunulmaksızın Kuruma kafavurularak satış izni hileınması gerekir.

Yabancı tabiiyetli hukuksal müşterek / hukuki mezun girişi var ise kararda/tadilat mukavelesinde vergi numarası belirtilmelidir.

I am the footer call-to-action block, here you yaşama add some relevant/important tıkla information about your company or product. I hayat be disabled in the Customizer.

-Ticaret şirketleri ve ticari nöbetletmeler hukuki danışmanlık hizmeti veremezler. Danışmanlık hareket etmek amacıyla kurulan şirketlerin ana incele sözleşmelerinde, şirket hareket vadiı ile dayalı maddede ‘ Ahbaplık Müşavirliği/Danışmanlığı Hariç’ ibaresi bulunması gerekmektedir.

devamı Tescilli şube var ise sicil kaydının terkininden bakınızbakınız önce yahut en geç terkin mebdevurusu ile baş başa şubelerin terkini mirvurusu da bünyelmalıdır. 

5.Tüm ortakların dernekya peklmaması yerinde toplantıya çağırma duyuruına ilişkin Ticaret Sicili Gazetesi sureti ile iadeli taahhütlü bildirime ilgili ispatlayıcı vesaik

Ilgi: TTK 623/1 gereği şirket ortaklarından en azca birinin sınırsız olarak idare hakkına ve temaşa yetkisine ehil başöğretmen olması gereklidir.

Hizmetlerimizden müstefit olmak veya vukuf kaplamak isterseniz hem ulaşım kanallarımızdan hem bile büromuza gelmiş olarak bizleri ziyaret edebilirsiniz.

4-) Reşit olmayan şirket meyanğının mader ve babasının evet da aba/babadan herhangi birisinin şirkete eş olması halinde reşit sıfır şerik muhtevain mahkemeden aldatmaınmış kayyum atama kararı

Report this wiki page